Hoe kan ik betalen aan de bar tijdens concerten en evenementen?

Je kunt overal met PIN betalen. Heb je alleen contant geld bij je? Bij de servicebalie zijn verschillende prepaidkaarten te verkrijgen, die je -naast PIN- ook met contant geld kunt aanschaffen. Hiermee kun je zowel drankjes als snacks betalen.

Kom je er niet uit?

Bekijk een van onze andere beantwoorde vragen hier onder.

Kom je er toch echt nog niet uit, neem dan contact met ons op.

Algemeen
Het tijdschema per evenement staat op de website van FG LIVE en wordt ook geplaatst in het Facebook-evenement. Als je online een ticket hebt gekocht, ontvang je op de dag van het evenement een service mail met alle praktische informatie, waaronder het tijdschema.
Ja, er zijn verschillende vacatures bij FG LIVE. Ze werken met een flexpool van medewerkers voor, tijdens en na concerten en evenementen (max. 8 uur per dag) op parttime basis. Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. Ervaring is geen vereiste, maar wel een pluspunt. FG LIVE werkt samen met Maqqie.nl (payroll) voor verloningen. Bekijk onze vacatures hier
Bezoekers mogen een kleine camera zonder verwisselbare lens meenemen naar een concert. Alleen geaccrediteerde persfotografen mogen professionele camera's meenemen. Andere opnameapparatuur, camera's met afneembare lens, zijn niet toegestaan. Als je toch wilt fotograferen in FG LIVE, kun je je aanmelden als vrijwillige huisfotograaf via service@fg-live.nl.
Tijdens het concertbezoek kun je een medewerker aanspreken voor vragen, opmerkingen of klachten. Buiten een programma om kun je een e-mail sturen met de details naar: service@fg-live.nl. Er wordt binnen vijf werkdagen gereageerd.
Gevonden voorwerpen worden bewaard op het kantoor van FG LIVE. Als je iets verloren bent, kun je een bericht sturen naar service@fg-live.nl met een omschrijving/merk/type van het verloren object. Je kunt het voorwerp ophalen na vertoning van een geldige legitimatie.
Voor alle evenementen hanteren we de regel dat bezoekers jonger dan 18 jaar alleen naar binnen mogen onder begeleiding van een volwassene (18+). In FG LIVE schenken we geen alcohol aan mensen jonger dan 18. We controleren de leeftijd aan de deur en bij twijfel wordt er om ID gevraagd.
bereikbaardheid
Ja, links en rechts naast FG LIVE is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het terrein recht voor FG LIVE is geen parkeerplaats tijdens evenementen, deze zal ook zijn afgezet
Ja, vanaf station Alkmaar Centraal neem je lijn 160 naar Heerhugowaard en stap je uit bij halte 'Tuincentrum' op de Middenweg. Van daaruit is het ongeveer 8 minuten lopen naar FG LIVE.
Vanaf Amsterdam volg je bij de rotonde Kooijmeer (AZ Stadion) de borden Heerhugowaard. Volg de provinciale weg (N242) en neem de afslag Heerhugowaard-Zuid, daarna de afslag Park van Luna (strand). Volg het heuveltje, ga onderaan bij de T-splitsing linksaf en volg de slingerweg. Na Intratuin en voor de stoplichten ga je linksaf; FG LIVE Heerhugowaard ligt aan het einde van deze strandweg. Gratis parkeren is mogelijk.
Faciliteiten
FG LIVE hanteert tijdens concerten normaal gesproken alleen staanplaatsen in de grote zaal, tenzij anders aangegeven. Voor mensen die slecht ter been zijn of een zitplaats nodig hebben vanwege medische redenen, is er de mogelijkheid om een zitplaats aan te vragen. Dit moet tenminste 24 uur voor aanvang van de show via e-mail: service@fg-live.nl. Een reservering voor een zitplaats geeft geen toegang tot het concert, dus vergeet niet tickets voor de show te kopen. Let op: tijdens uitverkochte of drukbezochte shows kunnen zitplaatsen geen zicht op het podium garanderen. Het VIP-Balkon heeft wel een beperkt aantal zitplaatsen met uitzicht op de zaal. De ticketprijs voor het VIP-Balkon kan afwijken van de reguliere ticketprijs en kan per evenement verschillen. Als het VIP-Balkon is afgehuurd door één partij/bedrijf, zijn er geen tickets voor verkrijgbaar.
Het geluid bij concerten kan erg luid zijn en gehoorbeschadiging veroorzaken. FG LIVE raadt iedereen aan gehoorbescherming mee te nemen en te gebruiken tijdens de shows en clubavonden. Als je geen eigen oordoppen hebt, kun je nieuwe gehoorbescherming kopen bij de bar in de foyer naast de ingang van de grote zaal.
Ja, het pand is volledig voorzien van goedwerkende WIFI. De inloggegevens hangen bij de bars in het pand. Als je ze niet kunt vinden, vraag het gerust aan een medewerker.
Naast FG LIVE bevinden zich gratis parkeerplaatsen, maar er zijn geen speciale gehandicaptenparkeerplaatsen. Het gebouw van FG LIVE is rolstoelvriendelijk en bijna alle ruimtes zijn prima bereikbaar via de lift. De lift naar de foyer en zaal heeft voldoende ruimte voor een rolstoel (140 cm diep, 110 cm breed). Ook de draaicirkel voor de lift is ruim (280cm x 280cm).  Ook is er een rolstoelvriendelijk toilet aanwezig in de foyer. Heeft u hulp nodig? Laat ons weten dat u komt via een mailtje naar service@fg-live.nl Onze servicegerichte hospitalitymedewerkers helpen u graag!
Verkoop
Onze ticketpartner Go-Tickets rekent als servicekosten €1,00 per ticket, inclusief betalingskosten. Het kan voorkomen dat de servicekosten bij sommige evenementen hier van afwijkt. De reden hiervan is dat er een andere ticketservice wordt gebruikt bij dit event. Bij de avondkassa van FG LIVE kunnen er geen transactie- of servicekosten zijn, maar dit kan afwijken bij externe verhuur/partijen. Op de dag van het evenement hanteren we meestal een hogere prijs bij de avondkassa dan in de voorverkoop.
Nee, FG LIVE werkt niet met een lidmaatschap. Het tonen van een geldig toegangsticket is voldoende.
Ja, tickets kunnen ook op mobiele telefoons gescand worden.
Nee, het is niet mogelijk om tickets te reserveren bij FG LIVE.
Nee, annuleringen en wijzigingen zijn niet meer mogelijk na het voltooien en betalen van de bestelling, conform de algemene voorwaarden. Je kunt overwegen om tickets aan te bieden op Ticketswap, een goede en veilige manier om tickets te (ver)kopen.
Als je je ticket niet meer kunt vinden, kijk dan eerst in je spambox en zoek in je inbox op FG LIVE of Go-Tickets. Als je het nog steeds niet kunt vinden, stuur dan een e-mail naar service@fg-live.nl voor een passende oplossing.
Bij een algehele en definitieve afgelasting worden online gekochte tickets automatisch teruggestort door ticketpartner Go-Tickets. Als je een hardcopy ticket bij de avondkassa van FG LIVE hebt gekocht, kun je contact opnemen via service@fg-live.nl voor een passende oplossing. Bij verplaatsing blijven de tickets geldig voor het evenement op de nieuwe datum. Restitutie kan worden aangevraagd via service@fg-live.nl als je op de nieuwe datum niet kunt.
Nee, wanneer een programma is uitverkocht, zijn er geen tickets meer verkrijgbaar via officiële verkooppunten van FG LIVE. Websites die tickets aanbieden voor uitverkochte evenementen zijn geen officiële verkooppunten en deze tickets kunnen vaak ongeldig zijn. Wees voorzichtig met tickets die op sociale media worden aangeboden. Bij voorkeur kun je tickets kopen via Ticketswap, maar controleer altijd goed het account van de verkoper.
De avondkassa van FG LIVE is alleen geopend tijdens de concerten en evenementen van FG LIVE.
Je kunt online tickets kopen via www.fg-live.nl. Als je liever niet online tickets koopt, is dat geen probleem. Je kunt ook een kaartje kopen bij de FG LIVE servicebalie, die alleen geopend is tijdens de concerten en evenementen van FG LIVE. Let op: andere sites en locaties dan bovenstaande zijn geen officiële FG LIVE voorverkooppunten. Kaarten kosten nooit meer dan de voorverkoop/deurprijs vermeld op de FG LIVE website, plus eventuele servicekosten. Online kun je 24/7 een kaartje kopen.
Je kunt overal met PIN betalen. Heb je alleen contant geld bij je? Bij de servicebalie zijn verschillende prepaidkaarten te verkrijgen, die je -naast PIN- ook met contant geld kunt aanschaffen. Hiermee kun je zowel drankjes als snacks betalen.