FG Live Heerhugowaard

Welkom bij FG Live Heerhugowaard, hét evenementencentrum dat het hart van de regio laat kloppen. Onze locatie, met een capaciteit tot wel 2.300 personen, is de grootste boven het Noordzeekanaal. Na een grondige renovatie van het voormalige ‘de Waerdse Tempel’ in de periode van 2021 tot 2023, biedt FG Live nu faciliteiten van wereldklasse. Van moderne licht- en geluidsinstallaties tot indrukwekkende LED-schermen, we zijn klaar om jou en je gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

FG Live opent in oktober 2023 haar deuren voor het publiek. Van popconcerten tot sport- en cultuurevenementen, er staat altijd iets opwindends op de agenda. Daarnaast kan onze locatie gehuurd worden voor zakelijke feesten en evenementen. Dat kan in onze gezellige Kleine Zaal, die tot 200 gasten kan herbergen, of in de Grote Zaal waar je met 1625 gasten terecht kunt.

FG Live Heerhugowaard is trots onderdeel van de FG Groep, een gerenommeerde franchiseorganisatie in de sanitair- en keukenbranche, die formules beheert zoals Sanisale, Sani-Stunter, Sani-dump, Keukensale en Keukenstunter. De FG Groep heeft ook haar Nederlandse hoofdkantoor hier gevestigd. Wij nodigen je van harte uit om te komen genieten van wat FG Live te bieden heeft. Tot snel!