Luna Beach Festival

27 juli wordt een dag om nooit te vergeten. Dan vindt namelijk de eerste editie van Luna Beach Festival plaats. Op Strand van Luna zullen 5.000 feestgangers samenkomen om te dansen en feesten bij optredens van onder andere Broederliefde, Quintino, Chucky en DJ Jean. De Nederlandse hardstyle grootheid Brennan Heart zal de dag knallend afsluiten op de Mainstage. Dat doen Afro Bros op de Barcode X FG Live Stage.

TWEE STAGES, FOODTRUCKS EN COCKTAILS

Strand van Luna wordt omgetoverd tot een festivalterrein. Twee mega stages, diverse foodtrucks en een zomerse cocktailbar zijn de ingrediënten voor een topdag. De fantastische line up doet de rest.

URBAN BEATS OP DE BARCODE X FG LIVE STAGE

De grootste urban artiesten van Nederland komen langs op 27 juli. Hiphop, Nederlandstalige rap en R&B. Onder andere Johnnie 500, Diaz & Bruno en Team Rush Hour, hiphop helden zoals de broers Adje, Hef en Crooks van Boyz In De Hood, Kleine John en Chavanté en Broederliefde zullen Heerhugowaard laten trillen. De vrolijke vrienden van Afro Bros sluiten de stage af en maken het feest compleet.

SUPER PROGRAMMA OP DE MAINSTAGE.

De Mainstage barst uit zijn voegen met de allerbeste EDM, dance en hardstyle. De dag begint swingend met D-Rashid, waarna de Prins Floris van Oranje (FvO) op de stage zal klimmen voor een koninklijk optreden! Via Yung Felix komen we terecht bij twee legendes, DJ Jean en Chuckie. De dag wordt vervolgd met een unieke show van de “one and only” Quintino waarna Brennan Heart de dag in stijl en knallend zal afsluiten met veel vuurwerk.

FG-Live - LB24-Poster-Full-Lineup-230424Acts:
Brennan Heart, Quintino, Broederliefde
Afro Bros, Boyz In De Hood, Chuckie, DJ Jean
Architrackz, D-Rashid, Diaz & Bruno, Kleine John & Chavanté
FVO, Johnny 500, Team Rush Hour, Yung Felix
Bruun, Deejay Abstract, Dj Chase, Tom Fort

Hier de gegevens:
Locatie: Outdoor FG Live
Datum: Zaterdag 27 juli
Aanvang: 15.00
Terrein open: 14.30 uur
Ticketprijs:
Early Bird: € 32,50
Regulier: € 35
Late Bird € 37,50

Programma

FG-Live - portrait-pwlineup kopie

Popweekend

zaterdag 1 juni 2024
FG-Live - 40 UP ALGEMEEN END

40UP

zaterdag 9 november 2024
FG-Live - LangeFrans-1170364

Lange Frans – Zilver

donderdag 13 juni 2024