Disco Soul Train

Met deze Disco Soul Train Show maakt zanger Iva Wonder samen met zijn disco DJ en disco danseressen echt een feest, de grootste disco hits komen voorbij, denk aan “The Trammps”, “Kool & The Gang”, “Tavares”, “Jackson 5”, “The Whispers”, “McFadden & Whitehead” etc! Deze te gekke show brengt je weer helemaal terug in de Disco tijd!

Iva Wonder is bekend van het programma op SBS6 ‘The Tribute’ – Battle Of The Bands. Hij was één van de finalisten met de Stevie Wonder Tribute in 2022.

Iva zit al heel lang in het entertainment vak en heeft ook hits op zijn naam staan. Hij heeft ook Disco Soul Train songs gecoverd. Zo heeft hij in 2004 de soundtrack gemaakt voor de film ‘Feestje’. ‘Sexual Healing’, cover van Marvin Gaye. Ook heeft hij de single ‘Fresh’ uitgebracht, cover van Kool & The Gang. Dit nummer heeft ook in de top 40 gestaan en was ook een internationale hit.

Een van de highlights van Iva is dat hij met de legendarische ‘Sister Sledge’ op het podium heeft mogen staan waar hij ‘We Are Family’ heeft mee mogen zingen!

Om helemaal in de jaren ’70 sfeer te komen zal de grote zaal van FG LIVE worden omgetoverd tot een heuse ‘seventies Disco’. Dus compleet met verlichte dansvloer, decorstukken, spiegelbollen etc. Natuurlijk trek je het beste discopak aan dat nog ergens in je kast hangt!

20:00 Deur Open
20:00 DJ Benny
22:00 Disco Soul Train
23:30 Afterparty DJ Benny
02:00 Einde

Programma

FG-Live - 40 UP ALGEMEEN END

40UP

zaterdag 9 november 2024
FG-Live - Disco in concert

Disco in Concert

zaterdag 12 oktober 2024
FG-Live - LB24-Ticketmaster-2426×1365-Clean

Luna Beach Festival

zaterdag 27 juli 2024