FG-Live - Michel Klink Fotografie-16

Grote zaal

Tot 1625 personen

Ontdek de mogelijkheden van de Grote Zaal van FG Live. Hoewel misschien kleiner in grootte dan sommige locaties, is de beleving allesbehalve ingetogen. Met plaats voor maar liefst 1625 gasten, is deze zaal een veelzijdige ruimte voor uiteenlopende evenementen zoals concerten, dinnershows, sportgala’s, en meer. Met zijn vernieuwde interieur, geavanceerde geluids- en lichtsystemen en een groot LED-videoscherm, is de Grote Zaal klaar om de achtergrond te zijn van je onvergetelijke gebeurtenis.

Balkon

Tot 225 personen

Maak je evenement in de Grote Zaal nog bijzonderder met het exclusieve VIP-dek op ons Balkon. Hier kunnen ongeveer 225 gasten genieten van een uniek perspectief op het hoofdevenement, ideaal voor zakelijke bijeenkomsten of feesten. Reserveer het gehele dek voor jezelf of deel de ruimte met andere zakelijke huurders. Maar wees gewaarschuwd, deze geliefde plek is snel volgeboekt

FG-Live - Michel Klink Fotografie-11
FG-Live - fg-live-events-1

Kleine zaal

Tot 200 personen

Een zakelijke bijeenkomst? De Kleine Zaal van FG Live vormt het ideale toneel voor jouw event. Met ruimte voor maximaal 200 gasten, geniet je hier van een feestelijke sfeer en de beste technologie voor geluid en beeld. Je kunt de ruimte naar wens inrichten, en onze toegewijde medewerkers staan altijd klaar om te zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Foyer

Tot 225 personen

Geef je evenement een luchtige uitstraling in onze Foyer, gelegen op zaalniveau (-1). Met een gezellige bar, ruimte voor live muziek, en genoeg plek voor maximaal 200 gasten, dus is deze plek perfect voor zakelijke bijeenkomsten. De hoogte van de foyer verleent een ruimtelijk gevoel, dat bijdraagt aan de unieke sfeer van je evenement. Let op: de foyer is niet beschikbaar voor verhuur tijdens openbare evenementen.

FG-Live - DSC_3672